Feeds:
Articole
Comentarii

Nationalistii din Corsica, catre maimutele inchinatoare la Allah din Statul Islamic: „VA LUAM CAPETELE DE PE UMERI!”. Popor adevarat care lupta cu dintii pentru fiinta nationala! Bravo lor, tot respectul! In colonia Romania, controlata de jidanul Soros, erau arestati de mizeria de institutie pe nume Serviciul Roman de Informatii!

8

 

O mişcare naţionalistă corsicană clandestină i-a avertizat joi pe ‘islamiştii radicali din Corsica’ că orice atentat pe care l-ar comite pe insulă ar declanşa ‘un răspuns determinat, fără nicio ezitare’, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Acest grup, Frontul de eliberare naţională din Corsica (FLNC) aşa-zis ‘de la 22 octombrie’, a făcut public acest avertisment într-un comunicat transmis cotidianului local Corse Matin.

‘Dorinţa salafiştilor este clar de a aplica la noi politica Daesh şi suntem pregătiţi pentru acest lucru’, a precizat grupul, folosind acronimul arab al organizaţiei Stat Islamic (SI), care a revendicat mai multe atentate soldate cu morţi în Franţa continentală.

‘Filosofia voastră medievală nu ne sperie’, susţine grupul clandestin adresându-se jihadiştilor şi denunţând ‘barbaria’ de care dau dovadă. ‘Să ştiţi că orice atac împotriva poporului nostru va duce la un răspuns determinat, fără nicio ezitare, din partea noastră’, avertizează naţionaliştii corsicani.

Adresându-se apoi ‘musulmanilor din Corsica’ în general, Frontul îi cheamă ‘să ia poziţie’ şi să denunţe islamismul radical. Acestora li se cere să semnaleze ‘derivele tinerilor lipsiţi de ocupaţie tentaţi de radicalizare’ şi ‘să nu afişeze semne religioase ostentative’.

Grupul naţionalist corsican adresează însă şi un ‘mesaj statului francez’. ‘Dacă o dramă se va produce la noi’, statul va avea o responsabilitate importantă pentru că ‘îi cunoaşte pe salafiştii din Corsica’, afirmă el.

‘Va trebui ca Franţa pună capăt tendinţei sale de a interveni militar şi de a vrea să dea lecţii de democraţie lumii întregi, dacă vrea să evite ca conflictele pe care le seamănă în lume să nu revină ca un bumerang pe teritoriul său’, adaugă organizaţia clandestină.

Franţa a fost lovită de o lungă serie de atentate jihadiste, dintre care ultimele sunt atacul cu un camion care s-a soldat cu 84 de morţi pe 14 iulie la Nisa şi asasinarea unui preot într-o biserică din nord-vestul ţării. Ambele atentate au fost revendicate de Stat Islamic, notează AFP.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/foto–o-miscare-nationalista-corsicana-ii-avertizeaza-pe-islamistii-radicali-sa-nu-comita-atentate-pe-insula-424087

13 Răspunsuri

  1. Popor latin corsicanii, sangele lui Napoleon Bonaparte. In Corsica traiesc mai putini corsicani decat români in judetele Alba sau Hunedoara si totusi sunt mai vocali si mai demni cu fiinta lor nationala.Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: